Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Nieuwe Quinoa voedingsreep van NatureCrops op komst, een nieuwe smaaksensatie!

Geschreven door NatureCrops Quinoa 'Real' op October 7, 2011

We zitten niet stil bij NatureCrops! We zijn nog maar net van start gegaan en er is alweer een nieuwe Quinoa voedingsreep op komst. Vanzelfsprekend met enkel 100% natuurlijke ingrediënten, zoals je van NatureCrops mag verwachten. Per slot van rekening, wat niet uit Moeder Natuur komt, komt er bij NatureCrops niet in.

Deze nieuwe variant is wederom een echte smaaksensatie. De gezonde aspecten van onze Quinoa wordt nu gecombineerd met de bekende Amandelen en een gebalanceerde hoeveelheid pure chocolade. Een intense smaak is het gevolg. Gezond en lekker is natuurlijk ook van toepassing op onze nieuwe innovatie; de NatureCrops Quinoa, Amandelen en Chocolade voedinsgreep.

Deze nieuwe reep zal naar verwachting in de loop van december leverbaar zijn, maar we willen graag het leuke nieuws nu al met jullie delen.

Meer nieuws volgt snel!

Volg NatureCrops en blijf op de hoogte.
Onbekend
October 7, 2011 om 10:55
Waarom zoveel zoete dingen op de markt brengen.Ik zie dat niet zitten.Ben er meer voor, als je echt hoger hebt, eet dan een gezonde boterham en heb je heel veel zin in iets zoets, eet dat dan ook, neem een stukje chocola of wat dan ook en laat het daar dan bij.Dit soort producten zijn goed voor de fabrikant en geven de schijn van gezond.
October 7, 2011 om 12:39
:DD: sorry maar ik kan het alleen maar met achtbaan eens zijn.
October 7, 2011, gewijzigd door NatureCrops Quinoa 'Real' op October 7, 2011 om 13:09
Beste Achtbaan en Miekie, Dank voor jullie reacties. NatureCrops = Quinoa.
NatureCrops is de eerste ter wereld die een voedingsreep heeft ontwikkeld op basis van Quinoa. Met de komst van de Quinoa voedingsreep worden de voordelen van ‘superfood’ Quinoa gecombineerd met het gebruiksgemak van een voedingsreep. Een goede en gezonde oplossing voor velen van ons, in ons drukke bestaan! Voor velen, maar niet voor iedereen. Dat begrijpen we.

Maar, het houdt niet op bij onze Quinoa voedingsrepen. De volgende stap zal een complete Quinoa voedingslijn zijn, bestaande uit enkel 100% natuurlijke Quinoa producten. Profiteren van de voordelen 'superfood' Quinoa, op ELK moment van de dag. Want Quinoa is ECHT gezond, ECHT lekker en een waardevolle aanvulling op het eetpatroon van iedereen. Misschien dat de NatureCrops Quinoa voedingslijn jullie meer zal aanspreken!

PS: Meer nieuws volgt. Stay tuned!
Onbekend
October 7, 2011 om 15:30
Ik ben het eens met achtbaan en wil gewoon kunnen blijven eten alleen wat bewuster en gezonder en ik denk dat er genoeg andere dingen gezond zijn zoals fruit en groentes en idd als we dan toch wat willen aan zoet dan maar 1x goed.
October 8, 2011, gewijzigd door Camira op October 8, 2011 om 08:09
Mijn ervaring is dat de zoete smaak toch niet goed is. Dan kunnen jullie wel zeggen dat je het gezond maakt, maar je lichaam proeft zoet, scheidt dan heel natuurlijk insuline af, terwijl er dan geen suiker is? Dit kan je toch veel beter vermijden door iets hartigs van eiwitten te nemen (zie boek Yvonne Lemmers-Grip op koolhydraten). Dat helpt veel beter.
Lekker op de ouderwetse manier eten, dat is volgens mij het beste, en niet allerlei voedingsrepen die peperduur zijn!
Onbekend
October 8, 2011 om 11:03
Koop een zak quinoa bij de gezonheidstoko,was en kook dit, in een bakje in de koelkast zetten. En elke morgen heb je een lekker ontbijt met quinoa,(even in de magno) met frambozen (event. diepvries) wat amandelen en agave stroop.
Gezond en vast stukken goedkoper
October 9, 2011 om 08:25
In het stukje van NatureCrops zie ik 10 keer het woord quinoa maar helaas niets over voedingswaarde of suikerpercentage.
Dit is geen informatie maar gewoon reclame. Bah!
October 9, 2011 om 08:28
October 9, 2011 om 11:14
Die notenrepen klinken super, tuppie! Zal één dezer dagen eens alles in huis halen...
October 9, 2011 om 11:38
Leuk hè Katsumi?
Kun je naar eigen smaak gezonde dingen toevoegen.
Het is wel even uitvogelen. De ene keer vallen ze beter uit als de andere keer.

En telkens als je op een recept klikt, zie je weer nieuwe recepten staan.
Veelal Low Carb.

October 10, 2011 om 12:24
Nou nou iedereen valt wel over de reep die er nog niet eens is. Klinkt oke quinoa pure chocola amandelen. Hetgeen wat mag en kan zelfs binnen gezond eten. Alleen ben ik idd wel benieuw naar e.v. E-nummers en stoffen. Even afwachten dus. Vele noten repen zit toch veel stroop/honing in bah.
Ik wacht dus even om te zeggen of dit bij mij past of niet!
October 10, 2011 om 12:26
Helskinky wat een leuk idee quinoa voor i.d. ochtend. Ik gebruik het vaak ipv aardappel/rijst/macaroni. Of zoet aardappel gebruik ik ook veel.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Heb jij ook Twitter?

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Trefwoorden